Atlantean Healing

AH

Atlantean Healing är en snabbt växande healing modalitet som har getts till mänskligheten vid denna tid av stora förändringar. Denna högt vibrerande energi har användts i helande tempel i Atlantis av helande präster och prästinnor. Den här specifika energin hölls i stora pooler av energi tills mänskligheten återigen var reda att kanalisera den.
Numer praktiseras och kanaliseras systemet genom Birkan Tore och lärs nu ut internationellt. De atlantiska Healings tekninkerna är en kombination av de gamla teknikerna som användes i templen och de nya som ges till oss inför dagens utmaningar.

Atlantean Healing sessioner är utformade för att balansera energifält som Atlanteans trodde dis-lätthet var en manifestation av obalansen inom energiområdet. Vid AH (Atlantean Healing) fokuserar man på att lyssna på kroppen och dess budskap att ta reda på de bakomliggande orsakerna till villkoren. Energin är en mycket hög vibration och kraftfull, men den känns behaglig under kanaliseringen eller när man tar emot den.
Varje session utförs av en certifierad Atlantean Healer utövare och Atlantis Healingänglar som kommer att hjälpa till med tillämpningen av energi- och läkningsprocessen.

-Session 60 min
-Distans session 45min

Certifierad healer

Maria Andreasson är Certifierad inom Atlanteahealing hos Birkan Tore, Diplomerad Reikihealing hos Johanna Lindberg och så har Maria sin egna kanaliserade healingform Som är en kombination av Atlanteanhealing och den nya tiden frekvenser med energibalansering, där hon även ger kanaliserad själsvägledning. För att stärka dig på din själsväg.