RINGBLOMSSALVA

21.01.2018

True Earth - Exklusiva RINGBLOMSSALVA

Rykande åtgång på True Earth Exklusiva Ringblomssalva. Ikväll kokade jag ihop en till sats. Vad är då skillnaden på True Earth salvor jämfört med andras? Då True Earth salvor kostar något mer.
True Earth salvor och i detta fall Ringblomssalvan är gjord på mina egenodlade Ringblommor av hög kvalitet. Jag odlar på den gamla florans Ringblomma. Sedan plockar jag dem när de precis har slagit ut och lägger dem varsamt i ekologisk fin jungfru Olivolja. Först i ugnen på 45 grader ...i 12timmar. Det är otroligt viktigt med temperaturerna när man kokar salvor för att bibehålla all näring. Sedan låter jag ringblomsoljan stå i dagsljus i minst fem veckor. Den här oljan har legat och dragits i hela 5 månader!
Sedan är det då dags för själva salvtillverkningen.
Detta sker i kliniska kärl och i vattenbad med temperaturkontroll. Den ekologiska bivaxet blandas med Ringblomsoljan. När allt smält samman och temperaturen sänkts tillsätts ekologisk och organisk E-vitamin i ganska stor mängd. Och även de Äkta ekologiska Eteriska oljorna: Frankencense, Lavendel och Åkermynta.
Varje Eterisk olja är noggran utvalt för sina läkande egenskaper. Och särskillt Frankencense är en dyr exklusive olja.
Förutom ingredienserna i True Earth salvor så är själva energiarbetet med salvorna det som utmärker mina salvor mest. För varje salvtillverkning när jag rör ihop salvorna så gör jag det med en otrolig kärlek och sänder healing under hela processen.

 

Vid köpintresse, Sänd mail till:
info@soulguidancebyma.com

Pris: 165kr (30ml) + 45kr frakt

Namaste Maria Andreasson
www.soulguidancebyma.com