"Förtydligande Enhet/Oneness"

11.01.2018

"Förtydligande Enhet"

Vad är enhet för dig? 
Vad innebär det för dig?

Jag föredrar det engelska ordet Oneness, det känns mjukare på något vis.
För mig är Oneness allt.
Inte bara kan du känna sammankopplingen till Oneness, du ÄR Oneness.
Precis som heligheten i att vara Ett med hela vår ljuskropp i varje aspekt av våra olika energinivåer (energikroppar).
Att bokstavligt känna varje vind när den berör din kropp.
Du är ett med vinden. Det finns ingen separation mellan vinden och dig.
Du är inte bara en del rent energimässigt av vinden, Du är Luften. Du är vinden som i en konstant rörelse andas och skapar olika rörelsevågor som upplevs som en vind mot din hud. Du är samtidigt trädet som tar emot vågrörelsen av vinden i dina löv. Ja hela trädet är en utbuktning i fältet precis som allt är. Allt är sammankopplat. Allt.
Även det som vi upplever som tomrum, svarta hål etc. Det finns ingenting som inte är sammankopplat, ingenting. I själva verket är du Universum, som är alltet, Oneness.
Allt du gör, tänker eller sänder ut påverkar något inom mig och vice versa. Jag är du och du är jag. Vi är en och samma energi. Vi är ett, som en enda energi som rör sig.
 Utan min livs historia, vem skulle jag då vara? Den frågan har jag burit med mig nu under en veckas tid. En mycket klok vacker själ gav bland annat mig, det som ett ämne att fundera över under veckan som gått och sedan delade vi våra tankar. Så frågan.....Vem skulle jag då vara?
Jag skulle fortfarande vara samma själ som valt samma uppgift och samma själsläxor att uppleva. Jag är ren kärlek, precis som du och tiden är bara en illusion i allt det här. Själva existensen består av livskraft. Vi är livskraften. 
Kanske var ditt sista andetag mitt första och mitt sista andetag i den här reinkarnationen blir ditt första i din nya reinkarnation i ditt nästa liv eller kanske min i en annan dimension.
Det är en vacker tanke.
Jag älskar den djupa känslan som dessa frågor väcker inom mig. Det ger så mycket läkning, tröst och Ja Hopp.
Jag känner mig fri.
JAG ÄR, I AM

Namaste Maria