And a great sign appeared in the heaven

21.09.2017

Delar min vackra kloka vän Karin Alfredssos text.


 "And a great sign appeared in the heaven. A woman clothed with the Sun, with the Moon under her feet, and on her head a crown of twelve stars."
It is written in the heavens 9/23/17
...
De tolv stjärnorna är stjärnorna i lejonets tecken, kvinnan är gudinnan som kommer in för att balansera! Detta har inte hänt på 7 tusen år! Och det är vi som skall stilla jorden med vår Labyrint 22 september så hon kan visa sig på himlen.
Ljusarbetare världen över transformerar de sista rädslorna som skall upp till ytan! Vad är det alla pratar om 23/9 ...jo vid höstdagjämningen i år kommer ett astronomiskt fenomen som inte synts på 7 tusen år ses på himlen då jungfrun ser ut som hon står på månen och omges av en halo av 12 stjärnor från Lyran/lejonets stjärnbild! Detta tolkas som startpunkten då den nya feminina energin blandad med kristusmedvetenheten som tillsammans bidrar till att massvaknandet nu börjar på allvar! Man menar att detta står i Uppenbarelseboken, men var inte rädd det är inte slutet utan början på vår tid och vi behöver fylla på! Många känner av mörkret som nu kommer till ytan för att balanseras bort! Vi transmuterar våra egna rädslor med violetta flamman och fyller på med den gröna smaragd flamman så vi står "pall" veckan som kommer."


Namaste / Maria