Förbereder mig inför kvällens energiarbete

22.09.2017

Förbereder mig inför kvällens stora energiarbete. Det är otroligt viktigt att Jorda sig ordentligt nu när vi öppnar upp och tar emot dessa höga energifrekvenser och samarbete med ljusvarelser. Ju högre upp i energier du tar dig - lika djupt måste du Jorda dig. Så just nu är det mitt absoluta fokus. JORDNING. Ner och verkligen bli ett med Gaia. Det här arbetet handlar om att hela Gaias innercore och ta emot den 5 dimensionella energin in i din ljuskropp vilket också påverkar din fysiska kropp. Allt hör ihop. Det handlar inte om att vi ska gå mot att lämna jorden och flyga, det här är ren okunskap som just nu sprids för att separera ljusarbetare. Det handlar om att vi ska expandera ut hela vår ljuskropp i vår jordiska fysiska kropp för att kunna leva fullt ut i det här livet som människor här på planeten Tellus. När vi tillsammans gör det här inre arbetet helar vi våra hjärtan och genom att vi gör detta så påverkar vi Gaias koherens och sprider ljuset och kärleken. Det här är så otroligt viktigt.
Så nu blir det en tyst stund liggandes på Gaia och bara jorda mig. För efter det så går jag och mina kollegor helt upp i stå i kraften och ta emot och att ge ut. Hålla spacet och energin för alla dem som kommer delta i kvällens cermoni. Ikväll har vi initieringen och cermonin på modergridden i Valinge. The Golden-Diamond Flower of Life grid.
Vi Marie Andre'n, Karin Alfredsson från I am Guidance, Angela Johnsson från Golden Starcode och jag Maria Andreasson från Soul Guidance By ma, har under flera veckors tid arbetat intensivt med gridden och energierna som krävs i ett sådant här arbete. Allt från administrativt -kanaliseringar allt precis lika viktigt. Det krävs flera komponenter i ett sådant här gediget energiarbete. Våga nu släpp egot som komprimerar dig och öppna upp ditt hjärta helt och fullt nu och ta emot healingen som sker.


 Namaste/ Maria