Låt din Själ guida dig fram i Livet  & inte ditt Ego.

02.01.2018

En känslofylld förmiddag och senaste tidens intensiva utmaningar får mig till att vilja dra mig undan från hela den sociala delen. Inte låta andra människors låga självkänsla få komma till ytterligheter och kränka andra människor i sitt desperata försök att få framstå som den smartaste, den vackraste, den godaste.
Nej usch! Jag har fått nog av dessa ytligheter och deras lömska falskspel.
Hur ska ...vi kunna finna friden inom oss om vi aldrig vågar göra djupdykningen ner i våran skugga. Vilket är avgörande för den inre läkningen och för att finna friden i vårt hjärta och sinne. Våga visa sig sårbar. Våga krackelera så att vi kan börja om på nytt.
Vi behöver inte ständigt få en klapp på axeln för att känna att vi duger. Visst är det skönt med uppmuntran och tacksamhet för det man försöker uträtta. Men det är endast en enda människas godkännande du behöver och det är ditt egna. Du duger precis så som du är. Du behöver inte ha ett ego som styr. Du överlever visst genom att agera utifrån ditt hjärta. Inte utifrån rädslan som ligger bakom egofasaden. Du kommer inte bli ensam och övergiven, du kommer inte hungra till döds om du inte agerar utefter ditt ego. Men din Själ kommer sakta men säkert att tina bort om du inte börja nära den med självkärlek. Varför inte istället för att förmana andra till hur de bör leva, bli din egna förebild genom att visa hur du tar hand om dig själv och hjälper andra. Inte för att du måste utan för att du följer ditt hjärtas röst.
Att ständigt baktala andra höjer inte din själs frekvens. Den sänker dig och får dig bara längre bort från din sanna själsväg. Genom att bara vara den enkla människan du är och leva utifrån ditt hjärta trots rädslorna så kommer du lysa. Lysa som den underbara Själ du är.
Låt oss göra vårt inre jobb så att vi på den här Livsresan kan sprida Världsfred.


 Namaste 🙏 Maria Andreasson