Egot tillhör den 3dimensionella frekvensen.

13.09.2017

Vaknar upp och känner i hela min kropp att idag sker det otroligt mycket healing världen över. Mina planer för kvällens meditation tog sig en helt annan vändning. In till djupet nu. Inga omvägar. In till djupet och befria dig från allt som hållit dig tillbaka. Öppna upp ditt hjärtchakra och expandera ut det ända ut till ditt axelparti. Släpp på kompressionerna som håller dig tillbaka. Våga vara sårbar. Det är dags nu. OmTvå veckor inviger vi The Golden-Diamond Flower Of Life ...gridden i Valinge och inför varje specifika grid/labyrint sker en inre läkning på cellnivå. Så även nu.
Hjärtchakrat expanderar ut och går ihop med ditt högre hjärtchakra (thymus) och ditt sacred hjärtchakra. Det är därför så mycket djupa sår kommer upp till ytan. För att du ska kunna läkas på djupet. Det är inte bara Moder jord som i detta nu har födslovärkar så och vi.
Samtidigt som dessa hjärtchakran öppnar upp så sker även aktiveringen av ditt navelchakra. Men först när du släppt ditt ego är du redo för den här fasen. Egot tillhör det 3dimensionella och för att kunna komma vidare måste du våga släppa på det. Det är en föreställning som vi människor fått inpräntat i oss att det är egot som är det styrande och utan egot fungerar inte Världen och inte heller vi. Absolut ingenting annat än rädsla som ligger bakom sådana här påståenden. Våga bryt dig loss från konservativa "sk sanningar" vi är mångt mycket mer upplysta idag. Så länge du håller kvar i det materalistiska tänket och sålunda ditt ego så kommer du fördröja din egen uppstigning/frekvenshöjning. Ditt sinne behöver inte vara hållen i det 3dimensionella styret. Dock är vår fysiska kropp 3dimensionell och det är absolut av högsta vikt att ta hand om den. Med din kost, träning, sömn ect. Jag menar inte heller att man inte ska kunna njuta av materalistiska detaljer. Men inte låta det egocentrerade tillståndet vara det verksamma inflödet i din energikropp. Begänsa dig inte så. Befria dig från allt som håller dig tillbaka från att vara närvarande i nuet. Skala av.

Jag packar med mig mina kristaller till kvällens meditation. Jag är lyhörd för vad mina guider talar om för mig. Vi arbetar tillsammans för ett högre syfte. Långt bortom mig själv. Att bringa freden i våra hjärtan är den enda vägen till att nå ut och skapa världsfreden. Det vi sänder ut är det vi skapar och föder. Vi kan genom att höja koherensen runt vårt jordklot påverka det kollektiva energifältet där rädslan bor och skapar obalanser och bringa in ljusa positivt laddade och helande energier. Det är inte något flum flum utan ren kvantfysisk fakta som forskningen kan styrka. Så våga öppna upp ditt hjärta och ha tillit till din egen inneboende kraft. Du är mångt mycket mer kraftfull än vad du någonsin kan föreställa dig. Så välj vist.