Mässan i Kungälv & om påverkan av yttre energivågor.

30.09.2017

Efter en fantastisk fin men utmanande dag på mässan så känner jag än mer vilket viktigt arbete vi har framför oss och framförallt just nu. Idag blev det så tydligt hur starkt vårt energifält påverkas av yttre omständigheter.
Och hur viktigt det är att vi vågar öppna upp våra hjärtan och bli ett med vårt andetag. Stilla systemet. Imorses när jag kom till mässan I Kungälv så var det strömavbrott.
Så vi förberedde allt i mörkret. Det gick jättebra, vi tände upp ljus och det infann sig en mysig atmosfär i salen, De flesta av oss som var där gick automatiskt ner i varv och blev mer jordade. När enkelheten infaller på de mest oväntade sätt skapas det fantastiska möten. Där vi möts helt utan föreställningar om vem vi är eller andra. Där vi bara är i Nuet och tar allt som kommer därefter.
Efter två timmar kom elektricitetet tillbaka och likaså en energi som andades Nervositet, Rädsla, Oro men också energin av Egocentrerad energi som kommer ur kompressioner.
Ett flertal gånger under dagen blev jag tvungen att sätta mig ner och jorda energierna. Till en början trodde jag att det var mina egna känslor tills jag förstod vad det handlade om. Jag kände av massans energifält.
Då blev allt så tydligt. Med tanke på allt som sker just nu inne i Göteborg med nazister och Afa och även det förstärkta hotet om att något skulle ske här i vår direkta närhet men även på det globala fältet som Nord Korea etc..har i sin tur etsat sig fast i vårt energifält. Och det var därför vårt gemensamma ljusuppdrag idag var att återskapa lugnet, tilliten och inte låta rädslan få ta fäste i våra hjärtan. Att elektriciteten försvann var inte en slump enligt mig. Vi var massor utav ljusarbetare samlade på en och samma plats och vi behövde jorda oss själva ordentligt, för att kunna sprida ljus till de som kom.
Det blev inte som jag hade föreställt mig alls idag och det var fler med mig som kände likadant. Allt blev som det var menat och tacksamheten är så stor och jag förstår att vi nu kommer samman i olika konstellationer för att gemensamt höja medvetandet till nästa nivå.
När fler vågar bli sårbara och på riktigt expandera ut sitt hjärtchakra och en gång för alla låta illusionen om egot falla. Då händer det magiska saker. Vi höjer koherensen runt vår planet och allt levande på och i den påverkas positivt. Så låt oss gå in i våra hjärtan nu och mötas på riktigt. Utan krav och föreställningar om vem man måste vara för att passa in. Bara släpp på allt som hindrar dig från att vara närvarande i nuet inuti dig själv med ett öppet hjärta. Det är dags nu!
Det är dags att skapa Freden inom oss så att vi kan skapa Freden utom oss.

Var inte en kopia av det som du präntats in i att tro att du måste vara för att passa in. NEJ!!! Du ska vara det original som du är. Helt perfekt i din skapelse.
Det finns inga kvickfix eller genvägar. Det är stundtals smärtsamt att transformeras och växa. Men du blommar ut som den vackra skapelse du är. ❤Namaste / Maria